Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2012-10-17
23:26:43

VG och A i betyg på akademiska rapport #3

Jajjemen. Idag fick jag och Jesper tillbaks rapporten vi skrev om Inkubatorn i Kronoberg AB. En rapport om processer, flöden och en kartläggning av Inkubatorns mest kritiska processer. 
 
Vi ses uppe på "lärarrummet". Vi är båda lite nervösa. Jag kommer rusandes med en kaka i handen från ett tidigare möte och kliver in på prick-tid. Jesper ser nyvaken ut. Vi strosar runt i korridoren och letar efter Viktors (lärarens) rum. Ingen där. Plötsligt kommer han runt hörnet med en kopp kaffe i handen, lite stressad. Vi kliver in."Jaha pågar, hur gick det här då?", frågar Viktor. Ja, vad fan ska man säga? "Jo, det känns ändå rätt bra", sa vi. "Vi  är ganska nöjda med arbetet om vi får säga det själva". Viktor tar fram arbetet och bläddrar lite i sidorna. "Jag tycker ni ska vara väldigt nöjda grabbar, det här var ett riktigt bra arbete!". Jesper och jag tittar på varandra och vi tänker båda samma sak: "YES! Men...vad har vi fått för betyg då?!". Viktor bläddrar vidare, "perfekt, ja alltså inget är ju någonsin perfekt men det här gjorde ni bra".
 
Det visar sig att vi fick ett VG på vår rapport. Enligt nya EU-standarden hade vi fått ett A förklarar Viktor. Det är det högsta betyg man kan få på universitetet. Det kändes otroligt bra. Att all tid vi lagt ner på arbetet faktiskt vart värt det. Inte minst känns det bra gentemot vårt partnerföretag Inkubatorn att vi gjort ett bra jobb. Det ska bli ett sant nöje att presentera rapporten för dom och jag hoppas på vidare gott samarbete.
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: