Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2012-10-17
00:04:22

Vilken fantastisk kväll!

Lars kompis Jonas kommer över för att titta på matchen. Han har med sig nötter och loka. Vi spekulerar i hurvida Sverige kommer att vinna matchen eller ej. Samtliga är ense om att Sverige förmodligen kommer att förlora med 5-0 eller liknande. Spelbolagen hade Tyskarna som favoriter och ingen av oss valde att spela på matchen.
 
Efter 2-0 till Tyskland är det hundra gånger pengarna om man spelar på svensk vinst. Ingen bettar.Vi går in i andra rummet och spelar Call of Duty istället.
 


Men plötsligt blir det ett svenskt mål, och ett till! Vi bänkar oss i soffan igen. Fram med nötterna, fylla på loka. Lars förvandlas till vår nya proffskommentator. Han viftar vilt med händerna och tuggar frenetiskt på tobleronen. Smack! Mål igen. 3-4. Bara ett mål upp och bara 5 minuter kvar. "Vi sätter den i sista minuten, jag lovar!", säger Lars.
 
Nykomlingen Sano får ett superläge, öppet mål! Missar. Panik utbryter i rummet. Vi konstaterar att han borde ha släppt den till Zlatan som stod så nära och väntade på bollen. Jävlar, nu är det kört! Tyskarna får varning efter varning för maskning. Pinsamt. I samma sekund som jag skriver "Embarrassing Germany #twittboll" på Twitter, så utrbyter total lycka, eufori och huvudvärk!
 
Sverige gör 4-4 i nittionde minuten!!! Lyckan är total. Skutan är vänd. Twitter flödar och huvudvärken kommer som en käftsmäll. Är det verkligen sant?! Lars hade haft rätt hela tiden. Det står verkligen 4-4. Domaren blåser av matchen, det är slut. Det är lika i VM-kvalet mot Tyskland efter ett fyra måls underläge.
 
Huvudvärken lägger sig sakta. Vi tittar på repriserna från de svenska målen. Njuter. Livet är gott igen. Riktigt gott. Det var en bra kväll ikväll. Stort grattis till svenska landslaget, vilken jävla insats ni gjorde! Jag kommer att sova riktigt gott inatt!
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: