Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2012-09-04
23:11:04

EBD åker på bussresa

Andra dagen på universitetet. Idag åkte vi runt i Växjö till olika företag och organisationer. Vi besökte Videum (Växjö Science Park), Fresh, Sip och Karl-Oskarskolan.

En riktigt bra dag faktiskt. Vi ställde frågor och hade en hel del bra samtal under dagen. Det var skoj att lära känna några andra ur klassen också. Det är tydligt att de flesta är människor med många härliga idéer. Några driver redan egna företag. Allt från event till att handla med hästar. 

Hittade en affisch på Rebecka Lindhe på Videum =P


Vi fick en uppgift till imorgon. Att läsa en artikel om "Enterprising and Business Development", dvs mitt program. Jag gillar speciellt denna uppgiften för att det känns som att dom tänkt till här. Imorgon ska vi ha retorik och på fredag ska vi framföra ett 5 min långt tal om EBD. Två flugor i en smäll, me like!

Faktum är att artikeln va ganska bra också. Jag fick en helt ny förståelse för programmet och det var intressant att höra hur dom som satt ihop programmet har tänkt. Jag kommer senare att göra ett inlägg om artikeln och berätta lite mera vad EBD är för något.
 
Fick by the way två superhärliga nyheter idag som jag tänkte berätta så fort det är spikat, allt har sin tid! =) 
 
God natt folks!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: