Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2012-09-25
23:38:31

Ingen dropout denna termin iaf!

Hey folks!
 
Igår publicerade jag ett inlägg om att jag för första gången tänkte tanken om EBD verkligen är rätt universitetsutbildning för mig. Det blev ramaskri på en gång. Telefonsamtal, sms och bombning på facebook. Det va inte så allvarligt som det kanske såg ut.

Jag har inte funderat på att hoppa av utbildningen. Det va bara det att tanken slog mig. Och jag tror att det är sunt att tänka över sina val man gör. Även om man har påbörjat något så kan man inte stirra sig blind på att göra det "bara för att". Är det fel så är det fel då tycker jag man ska erkänna det för sig själv och hitta på något annat. Livet är för kort för att hålla på med saker man inte trivs med.

Men samtidigt tycker jag man ska ge saker och ting en chans. Jag har pluggat 4 veckor snart. Visst det har vart tufft. Dom kör hårt med oss. Tiden är knapp och jag har nästan inget socialt liv nu. Det som gör mig frustrerad är all tid vi spenderar på att läsa böcker och skriva. Det är så långt ifrån all action som jag är van vid. Eller snarare allt praktiskt görande med företaget.

Jag och min vackra bordsdam Jennie på finsittningen

Samtidigt tycker jag att det vi gör är ganska intressant. Jag ser redan nu hur jag kommer att ha användning av det vi lär oss. Vi kommer att få ett ruskigt bra perspektiv på saker och ting. Vi får ett bra tänk, ett stort tänk. Vi får en djup förståelse för företag och dess problem samtidigt som vi lär oss hur man löser problem. Eller snarare lär vi oss hur man lär sig att lösa problem. Hängde du med?

Nu är det dags att slagga. Imorgon ska jag köra ett pluggpass på 10 timmar. Uppgift 2 ska vara klar på torsdag så det är bara att lägga i en högre växel och se till att bli klar.
 
God natt vänner!
Kommentar:
2012-09-26 @ 20:48:26
#1: anette

stilig kille snygg tjej, gissar på att ni fick en trevlig kväll god mat mycket prat å skoj, det behöver ni som pluggar så hårt

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: