Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2012-09-21
00:53:22

Opponera mera!

Jag skrev i dagarna om den akademiska rapporten vi har slitit med den sista veckan. Idag klockan 09.00 lämnade vi äntligen in den! Imorgon ska vi bli opponerade. Dvs vi har en opponent (en klasskamrat) som läst vår rapport och som sedan ska opponera rapporten. Dvs framföra konstruktiv kritik till rapporten och författaren.Det ska bli spännande att se hur det blir. Vi gör det i grupp nämligen. Meningen är att man på så vi ska lära sig av sina misstag och få idéer om hur man kan göra det bättre till nästa gång. Inte alls så dumt egentligen. Men det tar tid att skriva en vettig opponeringsrapport (ord!?).

Men idag har jag haft en riktigt bra dag. Imorgon får jag tillbaks bilen som är på verkstan, äntligen! "Bara" 1800 spänn ska dom ha dom "#¤". Hade btw ett samtal idag som rörde Dump Tees och som kan bli hur grymt som helst! Jag berättar så klart mer när saker och ting är spikat, det vet du! ;)

En hybrispåse från Coop kanske?

Idag hade vi förresten första lektionen i nationalekonomi på EBD. En riktigt trevlig prick som heter Lars höll i lektionen. Mycket pedagogisk och trevlig. Vi talade om marknader, behov, tillgångar och kvantiteter. Jag tror att det kan bli ganska spännande med just den biten faktiskt.

Dags att tänka på refrängen. Det är en dag imorgon också. Ännu en dag i EBDs tjänst!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: