Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2012-09-10
10:10:00

Studentlitteratur och boende

Ja jävlar vad tiden går fort. Jag har redan bott två veckor i Växjö. Som ni vet bor jag hos Lars, en barndomsvän som bott här i ca 12 år. Det visade vara sig bra mycket svårare än vad jag trodde att hitta bostad i Växjö. Trots att jag har ca 350 poäng i kösystemet. Det finns enskilda rum, det gör det men jag behöver verkligen något eget. 

Jag behöver boa in mig ordentligt någonstans. Få utrymme för alla mina saker, få ordning på sakerna. Få bort känslan av att jag lever i en ryggsäck. Det är svårt att organisera sitt liv på det viset kan jag säga. Jag tittade på en lägenhet häromdagen men han ville ha för mycket för den så det blidde ingen affär.Helst vill jag inte bo på campus heller. Det är verkligen en bubbla. Supercharmigt på ett sätt och väldigt ocharmigt på ett annat. Jag vill liksom inte "bo på jobbet", du förstår vad jag menar. Jag vill kunna åka till skolan för att plugga och sen åka hem och känna att jag är hemma. Samtidigt som man har allt på campus. Vänner, biblioteket, gym, festen, ja allt!

Idag köpte jag mina första böcker till plugget. Sex stycken. Tusen spänn fattigare. Men jag fick ett bra pris. Köpte dom av en kille som går andra året på EBD. 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: