Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2012-09-30
23:24:26

Uppgift 2 är över!

I torsdags lämnade vi in uppgift 2. Ännu en akademisk rapport. Denna gång om flöden. Våran handledare är hård men rättvis. Påminner om löjtnant Grkovíc från lumpen. 

I fredags hade vi opposition på varandras rapporter. Denna gången var vi duktigare på att redovisa varför vi skrivit som vi gjort. Första gången nickade vi bara fint och tog emot kritiken. Det blev en del intressanta diskussioner.

Jag blev godkänd. Så ruskigt skönt! En av två i min grupp. Ja det var faktiskt inte fler som klarade det i min grupp. Som sagt, vår handledare är riktigt hård och det är inga enkla uppgifter vi ställs inför. Det betyder att jag slipper komplettera denna uppgift och kan lägga större fokus framåt istället, på uppgift 3.

Just nu sitter jag och sonderar terrängen efter intressanta partnerföretag i Växjö. Ja för uppgift 3 ska vi nämligen göra ute i verkligheten. Vi ska studera hur ett företag gör affärer och vilka processer som finns. Vår förhoppning är att vår studie ska resultera i att vi hittar ställen där saker kan göras bättre/effektivare/billigare. Allt för att det ska gynna företaget så mycket som möjligt.
 
Har du tips på intressanta företag så får du gärna hojta. Lättast är la om företagen finns i Växjö men skulle det vara ett riktigt intressant företag spelar det egentligen ingen roll vart det ligger.
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: