Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2013-02-11
00:59:37

En kanonhelg!

Hey folks!
 
Min helg började i en mindre katastrof skulle jag vilja säga. I fredags tränade jag lite hemma. Gjorde armhävningar och stod på händer precis som jag brukar göra. Jag skulle in i duschen när jag tänkte att jag skulle stå på händer en sista gång! Jag tar sats, kommer upp, allt fint. Plötsligt tappar jag balansen och totalkraschar baklänges! Ena hälen smäller i bordet med en fruktansvärd kraft. BAM!
 
 
 
Det gör inte ont, skönt! Men bordet är trasigt, en stor jävla planka har släppt. På samma planka, då när den fortfarande satt på bordet, stod ett glas mjölk. Ett glas mjölk som vid smällen slungades upp i luften och landade på bordet och skvätte ner min dator, golv, keps och soffa. Vilket jävla skit! Vilken start på helgen...
 
Joline kom över lite senare, vi lagade bordet på ett högst kreativt sätt måste jag säga =P Datorn funkar utan större problem, tur!
 
Resten av helgen va mycket bättre! Vi åkte till Samarkand och shoppade. Jag fick styla Joline precis som jag ville, o så jävla snygg hon blev då! Inser nu att jag va dum nog att inte ta ett foto på henne. Men hur som haver, hon köpte allt fint jag hittade =) Och jag själv shoppade loss inne på NewYorker, en riktig favoritbutik! Jag hittade ett par byxor, en t-shirt, en halsduk och en tröja.
 
Sen tog vi en välförtjänt fika på Espressohouse där två små tjejer smygfotograferade mig, mycket underligt! Dom måste trott att jag var någon annan. På kvällen lagade vi mat, tapas! Jag har nog inte ätit och druckit så gott på flera år! Rostbiff, avocado, räkor, färska champinjoner, prusciutto, vindruvor, oliver, ost och vin! Lord have mercy! Det var en total munorgasm som man bara ville vara i för alltid.
 
 
På kvällen lärde jag henne lite grunder i salsa. Det märks att hon har hållt på med dans förut. Superlätt för att lära sig! Vi körde basic, dile que si, dile que no och enchufla. 
 
Nej, dags att slagga nu. Imorgon är det måndag och vi har en lång dag i skolan! Har pumpat rygg på gymmet med Christian ikväll så jag behöver min skönhetssömn. Ha de gott så hörs vi!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: