Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2013-02-07
00:53:35

Kickoff med affärsnätverket BNI

Förra veckan föreläste jag om Gatubarn.nu och Dump Tees för Nyföretagarcentrum och fick sedan en inbjudan av Peter Svensson som jobbar på Nyföretagarcentrum till affärsnätverket BNI´s kickoff.
 
Ett femtiotal företagare var på plats i Fortnox Arena och vi käkade en jättegod lunch från Pashas Corner. Det var trevlig stämning, många härliga människor som samlats. Det var både medlemmar och gäster med på kickoffen och alla fick tillfälle att snabbt som attan presentera sig och sitt företag och hur hen önskar göra affärer med övriga. BNI är nämligen oerhört fokuserade på att göra just affärer medlemmar emellan, och det syntes tydligt.
 
 
Efter presentationerna så kom en kvinna fram till mig och frågade: "Ursäkta men, visst sa du att du kommer från Köping från början?". Jag svarade att det stämde mycket bra, varpå hon frågade: "Och du heter Appelquist i efternamn?". Jag svarade återigen att det stämde mycket bra, varpå hon frågade: "Är det möjligtvis så att din pappa heter Leif Appelquist?". Haha jag kunde inte hålla mig för skratt. Min pappa heter inte Leif, men min pappas bror heter Leif Appelquist. Det visade sig att hennes ex make har spelat fotboll ihop med min farbror Leffe back in the days. Vi skakade tass och jag frågade henne om hennes namn, varpå hon säger "Burman". Jag frågade om hon känner någon som heter Johan Burman, jag har nämligen en bekant i Köping som heter så. Tror på fan om det inte är hennes son då! =)
 
Ikväll har jag fixat lite med bokföringen som ska in till min kära bokförare Lenita Larsson på Klostermark Accounting. Det är tur att man har duktiga människor omkring sig som kan hjälpa en! Imorgon har vi ett frukostmöte med kvinnan bakom ICA-reklamen. Det är tidigt som stryk så vi får se om jag orkar gå upp. Tyvärr är jag lika morgontrött som min far.
 
Världen är liten, lämna bra intryck varhelst du går, what comes around goes around ;) 
Kommentar:
2013-02-20 @ 16:49:33
#1: Ola

Kul att du besökte vårt team , välkomnen åter :)

Svar: Tack för det Ola! =) Kul att träffa er!
Patrik Appelquist

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: