Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2013-02-16
01:20:43

Möte med BNI, powernap och Stephaniemodellen

Idag vaknade jag okristligt tidigt. 05.40 ringde klockan. Jag grät mig hela vägen ur sängen. Nej inte bokstavligen,. Men är man så morgontrött som jag är så skulle det lika gärna kunna vara så. Det var dags för möte med BNI. Affärsnätverket här i Växjö som jag blivit inbjuden till två gånger nu. Denna gången var det frukostmöte på Elite Hotell. Jag träffade några som var på min föreläsning om Dump Tees och Gatubarn.nu, ett par välkända goa ansikten. Många nya också. Vi var kanske 30 pers totalt.
 
Efter frukostmötet så promenerade jag hem. Tanken var att jag skulle ta en fotopromenad. Men vädret va så ruskigt dåligt att jag aldrig plockade ur kameran ur väskan ens. Längtar till våren nu. Då jävlar ska det fotas utomhus. När jag väl var hemma så gick jag över till grannen, ja du kommer ihåg bilmeken. Min kärra dog ju igen häromdagen nere vid campus. Så vi hoppa in i en liten servicebil och drog iväg och hämtade min röda fara.
 
Sen tog jag en ofrivillig powernap som resulterade i att bilverkstan hade gått hem för dagen, som således resulterade i att jag blir utan bil i helgen. Det kändes som ett monsterpass att cykla till ICA och handla mjölk. Men det är säkert nyttigt...
 
 
Resten av dagen pluggade jag logistik. Tenta imorgon. Jag provade Stephaniemodellen. Att istället för att plugga på begreppen som glosor så klippte jag ut alla begrepp och hade svaret på baksidan av lappen. På så vis kan man leka bäst man vill med begreppen och testa sig själv lättare. Joline hjälpte mig på kvällen sen genom att förhöra mig.
 
Håll tummarna!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: