Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2013-02-22
01:50:10

Möte med Inkubatorn

Idag hade jag och Jesper möte med Helena Collin från Inkubatorn i Kronoberg AB. Vi presenterade projekt "Innogration" över en lunch i SVT-huset och vår lösning på problemet mottogs med stort intresse. Nu återstår det att se om det även finns intresse på högre ort för att investera i idén. Spännande!
 
Idag hade vi inga schemalagda lektioner så vi hängde lite i biblioteket, passade på att låna lite böcker inför nästa PM som vi ska skriva inom socialpsykologin. Denna gången ska vi skriva om ett antal begrepp. Vi har delat upp dessa på gruppen och jag ska skriva om hierarkier och visioner ur en medarbetares perspektiv. Ser fram emot det. Jag gillar verkligen socialpsykologin, vår lärare Jonas är guld värd!
 
Så här bra gick det att laga havregrynsgröt idag...
 
Imorgon har vi lektion med Hans Lundberg, vår professor i entreprenörskap. Efter det ska jag luncha med Hans för att prata om Dump Tees och utbyta lite erfarenheter från Latinamerika. Hans har själv spenderat mycket tid i Mexiko i sina dagar nämligen.
 
Nästa vecka har vi även tenta i nationalekonomi, denna gången macroekonomi. Det är riktigt intressant men klurigt! Det gäller att hänga med på lektionerna. Det är bäst att börja plugga i tid!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: