Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2013-02-04
00:37:32

Skridskor i Växjö

Vilken fantastisk helg! Strålande väder, gott sällskap och...skridskor!!! Sjöarna runt omkring här i Växjö är frusna och eftersom det var plusgrader ett par dagar tidigare så är isen jämn och fin. Nästan spegelblank som du ser på bilderna.

Jag och Millaray hade en brainstorming ikväll. Diskuterade lite idéer för Gatubarn.nu osv. Vi kommer eventuellt behöva hjälp från villiga och duktiga människor som vill engagera sig för kidsen i Nicaragua. Så vill du bli medlem , aktiv eller inte, skriv gärna ett email till patrik[snabela]gatubarn.nu.

Men innan vi brainstormade så kom hon på att hon har två par skridskor! Och jag som vart så sugen ända sen i fredags nappade direkt! Vi åkte hem till henne och hämtade prylarna och sen körde vi igång =) Smålandsposten kom förbi och fotograferade oss också btw.

Jag blev förvånad över hur lätt det var att åka skridskor. Jag är ganska duktig på inlines men skridskor va säkert tio år sedan så jag trodde att jag skulle vara nybörjare igen. Men icke! Det gick riktigt bra ändå! =) Så oerhört skoj! Hoppas det blir fint väder i veckan så jag får åka flera gånger!

O hoppas du haft en lika skön helg som jag har. Imorgon är det back to plugget igen som gäller. Va ska du hitta på i veckan? 


 
 
Jag står på huvudet
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: