Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2013-02-18
01:13:45

Tenta i ekonomistyrning

Jag har haft en sån jäkla seg helg! Tenta i logistik i lördags och om 7 timmar har jag tenta i ekonomistyrning. Har suttit hela helgen (nästan) och lekt med lappar enligt Stephanie-modellen. Som tur är har det vart riktigt pissväder här i Växjö så jag har ändå inte vart sugen på att gå ut och fota eller åka skridskor.
 
Dock har jag hunnit jobba en del med Dump Tees. Vissa färger börjar ta slut nu, så köp NU om du vill vara säker på att få dig en från den första unika kollektionen med en story från Humberto. Har lite sköna planer inför våren nu. Ska bli skoj att se hur det faller ut. 
 
Jag är så trött på lappar och begrepp!
 
I veckan har jag bara två lektioner egentligen. Måndag och fredag. Dock har vi snart tenta i nationalekonomi och ett rejält projektarbete som ligger över oss. Omvärldsanalys på gång. Denna veckan ska vi sätta metodavsnittet till rapporten och genomföra en fokusgrupp för att öva själva metodiken. Som vanligt jobbar jag och Jesper med Inkubatorn i Kronoberg AB. Ett mycket tacksamt företag att jobba med måste jag säga.
 
Såg på väderprognosen att det ska bli fint väder nästa helg. Sol i flera dagar. Jag håller tummarna! Nu får våren gärna komma. Hoppas du haft en roligare helg än mig iaf ;) Puss o kram!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: