Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2013-01-17
20:57:21

Borde jag tro på spöken?

Igår hade jag en tjejkompis över. Jag frågade henne huruvida hon tror på spöken osv. Jag berättade om vissa hus som jag ronderade i som väktare och som gav många av väktarna kalla kårar. Jag berättade om en incident som hände mig för några år sedan, mitt i natten på en industri. Den gav mig riktigt kalla kårar och jag vet fortfarande inte riktigt vad som hände. Men men. Nog om det.
 
 
För 5 minuter sedan loggade jag in på Facebook och började chatta med mina systrar. Vi håller på och planerar en födelsedagspresent till vår kära pappa som fyller år i januari. Millan stoltserade och menade att hon skulle kamma hem massa vuxenpoäng imorgon då hon ska köpa sig sitt livs första dammsugare. Då slår det mig att jag har haft min dammsugare stått hos henne under hela tiden jag bodde i Nicaragua och att den nu har massa fula märken på sig. Så jag lyfter frågan för att se om hon vet vad som hänt den, OCH precis då, EXAKTi den sekunden....vad fan händer???
 
Damm...fucking...sugaren sätts igång!!!! Jag sitter i soffan 3 meter ifrån, dammsugaren står mellan kylskåpet och garderoben. Jag tror inte mina öron!! Hur fan...
 
Mållös...
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: