Gatubarn.nu - En resa till soptippen i Nicaragua och tillbaka!

2013-01-29
07:51:00

Patrik Appelquist föreläser för Nyföretagarcentrum

Hola amigos!
 
För några månader sedan träffade jag Peter Svensson från Nyföretagarcentrum på ett event på Videum Science Park här i Växjö. Vi snackade lite om Gatubarn.nu och Dump Tees och han föreslog att jag skulle komma och föreläsa lite för Nyföretagarcentrum i Växjö om min resa till soptippen i Nicaragua.
 
 
Och så blidde det. Idag sågs vi på Hotel Scandic här i Växjö och det va knökfullt i salen, jätteskoj! =) Det är alltid en konst att berätta en lång historia på kort tid men det gick jättebra och lärde känna några nya intressanta människor från Växjös näringsliv.
 
Jag tog med mig en insamlingsbössa och passade på att fråga dom som kom ifall det är någon med butik eller café som kan tänka sig ha en bössa hos sig. Innan vi bröt upp för lunch frågade någon ifall man fick skänka pengar direkt. Och det fick man så klart! Så från och med nu ska jag ta med mig en insamlingsbössa varje gång jag föreläser om Gatubarn.nu eller Dump Tees!
 
Nej nu är det dags att knoppa! Jag har vart supertrött i flera timmar. Jag och Christian va nämligen på ett Crossfit pass idag och det sög musten ur mig. Imorgon har vi föreläsning med Viktor om omvärldsanalys och modeller, det ska bli intressant!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: